Suurepärane ja kvaliteetne puhkus RIXOS hotellides – Türgi ja Egiptus

Rixos Türgi Egiptus banner

Rixos keti hotellid - alati kindel valik kvaliteetseks puhkuseks

Kvaliteetne ja mõnus puhkus Türgis ja Egiptuses, hotellides Rixos – mugavad ja hubased toad, aktiivsed animatsioonid ja showprogrammid, kvaliteetne toitlustus ja tähelepanelik teenindus loovad teile täiusliku atmosfääri lõõgastumiseks ja puhkuse nautimiseks koos sõpradega või perega.

Need on vaid näidispakkumised ning hotellide soovitused. Kui soovid näha rohkem pakkumisi, siis kasuta online puhkusereiside otsingut, selleks ‘lae rohkem pakkumisi’. Online süsteem lubab vormistada eelbroneeringu ning soovi korral kinnitada broneeritud kohad ettemaksuga:

ESTO Järelmaks

Koostöös ESTO reisilaenuga pakume võimalust oma puhkuse tasuda osadena! Nii ei pea kogu reisi maksumust korraga tasuma. Maksekoormust on võimalik hajutada perioodiks 3-60 kuud – nii on taskukohasemad ka kallimad puhkusereisid. ESTO reisilaen aitab Teid nii reisipaketi või hotelli eest tasumisel kui ka lennupiletite hankimisel. Laenu tagastamiseks on mitmeid võimalusi – kas peale reisil käimist või juba enne reisile minekut, kasutades näiteks varajase tellija soodustusi. Loe lähemalt ja tutvu ESTO tingimustega.

Iga finantsotsusega kaasnevad riskid ja kohustused, mistõttu palume laenutoodete tarbimise vajadus hoolikalt läbi mõelda.

Pange tähele

Tegemist on sooduspakkumisega ning kohtade seis on pidevas muutumises. Reisikorraldajate pakettreiside hinnad on dünaamilise struktuuriga ning võivad muutuda väga lühikese perioodi jooksul vastavalt kohtade saadavusele. Antud pakkumises toodud hinnad eeldavad vabade kohtade olemasolu ning kehtivad valitud kuupäevadel (soodsam väljumine terve reisiperioodi jooksul). Pakkumises toodud hindu saate kontrollida klikides valitud hotelli lingile, kasutades online süsteemi või saatke meile hinnapäring.

  • Hinnad on inimese kohta kaheses toas
  • Egiptuse viisa on lisatasu eest (Eesti pass) (kohapeal lennujaamas)
  • Pakume ka reisilaenu, vaata kuidas vormistada >>>siit
  • Selle pakkumise vastutavad reisikorraldajad – Coral Travel, JoinUP, AnexTour

Pakettreis

Järgmised teenused sisalduvad pakettreisi hinnas:

Lisateenused

Järgmised lisateenused saadaval soovi korral ning lisatasu eest:

... või küsige pakkumist endale sobivamaks reisiperioodiks!

Saada meile pakkumise päring

"*" indicates required fields